Un inici de Campanya Diferent

Carrusel_Precampanya_1Torno a reiniciar el meu espai personal parlant de l’inici de campanya que hem fet els Socialistes de la Garriga. Ahir vam tenir una estona per dedicar a fer reunió de l’Executiva Local, on vam passar l’informe de la organització de la nostra Festa de la Primavera i posteriorment parlar d’una campanya que es presenta diferent per a nosaltres.

Diferent per molts motius, però el principal és que hem decidit apostar per una campanya més austera i sense despesa. Així li vam comunicar a la resta de forces polítiques de la Garriga emplaçant-les a no fer publicitat exterior. No només per estalviar pressupost d’una campanya, que es dobla ja que les mateixes eleccions les vam tenir fa 6 mesos, sinó també perquè d’aquesta forma la nostra Unitat Operativa de Serveis no ha de dedicar temps a la col·locació de plafons electorals i el que això comporta.

Finalment la resta de partits polítics no van acceptar al nostra proposta, cosa que ens estranya ja que a les reunions de campanyes anteriors tothom es queixava de la molta despesa que comporta aquest fet i de la poca incidència que té sobre la ciutadania. Ens sorprèn tanta contradicció i que les paraules que tenien en aquell moment, eren de falsa modèstia. Nosaltres si que creiem en el que dèiem i hem decidit, tot i la decisió de la resta de partits polítics, complir amb la nostra paraula i en aquest cas no farem cap tipus de despesa exterior en aquesta campanya electoral.

Això que vol dir??? Que no ens veureu durant la campanya? Doncs no, a l’inrevés. Que hem de doblar esforços i en comptes de fer aquesta despesa el que farem serà repartir els mateixos díptics que hem repartit en altres campanyes, mà en mà i sortir a explicar als ciutadans i ciutadanes, el projecte que portem per a aquestes eleccions generals, que han de ser les que, definitivament, acabin amb les polítiques d’austeritat que ha imposat el govern de Rajoy.

I també farem un acte als jardins de Can Raspall amb el Candidat al Senat, Carles Martí el proper 21 de Juny perquè ens expliqui quina és la reforma que proposem els Socialistes per a fer d’aquesta cambra, un espai de representació territorial.

Tot plegat ens esperen uns dies de feina dura, però que n’estem segurs que el proper 26 de Juny valdrà la pena!

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *